Mervi Soramies: Karl and The Girls

Mervi Soramies: Karl and the girls -kutsarikuva

ICT-tehtävät ja taiteilijuus kävelevät käsi kädessä. On harhaluulo, että taide syntyy yleensä viiniä nauttien ja baskeri päässä pensseliä heiluttaen. Molemmissa ammateissa hyviä ominaisuuksia ovat analysointikyky sekä keino löytää erilaisia tapoja toteuttaa toimivia ratkaisuja.

Inspiraatiot töilleni saan usein luovista, erikoisista sekä aikaansaavista ihmisistä. Ihminen on kiinnostava erityisesti silloin, kun hän teoillaan tai sanoillaan jättää jälkeensä kysymysmerkkejä tai olemuksellaan viestii salaperäisyyttä. Mystisyys on avainsana ja sen taltioiminen teokseen on yksi tavoitteistani. Sen tasot ja miten sen tavoitan vaihtelee teoksissani joko henkilökuvissa, värimaailmassa tai symboliikassa mutta pidän sitä yhtenä mittarina.

Tervetuloa tutustumaan taiteeseeni, joka on syntynyt inspiroivia ihmisiä tutkimalla, ja joka on vienyt luovuuttani eteenpäin ja antanut sopivia haasteita pohtia erilaisia toteutustapoja. Se on myös antanut vastapainoa päivätyölleni ICT-asioiden parissa.

             – Mervi Soramies

Tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.